10 Eylül 2014 Çarşamba

Minnie Mouse Nehirimin Doğum Günü Partisi

               Canım torunum  2 yaşını bitirdi. Doğum Gününü büyük bir heyecan ve sevinç içinde kutladık. Doğum gününü ve minnie mouse olmayı dört gözle bekledi. Hazırlıklar devam ederken hepsi benim doğum günüm diyordu. Elbisesini dikip giydirdiğimde ki  sevinci  hala gözlerimin önünden gitmedi. Pamuk kızımın sevinmesi mutlu olması beni de çok duygulandırdı ve mutlu etti. İyi ki doğmuş iyi ki bizimle beraber hayat kaynağımız yaşam sevincimiz,  Allahıma binlerce şükür olsun. Büyük bir zevkle hazırladım herşeyini. Allahım sağlıklı huzurlu ve mutlulukla uzun ömürler versin canımın canına. Daha nice nice yaşlarını kutlayalım inşallah :)
               El emeğimle hazırladığım  Pasta, Kurabiye, Cup kek, Masa örtüsü,Çerçeve, su şişesi ve havlu hazırlıklarımızın içindeydiler. Pastanın yapımında emeğini ve yardımını esergemen Sezenciğime çok teşekkür ederim. Su şişelerini de Nehirimin annesi hazırladı. Bir doğum günü partisini de böylece bitirmiş olduk....



















1 yorum:

  1. Herşey çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Çok emek verilmiş belli.Havlular,kıyafet,pasta.... hepsi harika görünüyor.Nice yaşlara dilerim.Topuklu ayakkabılarıda çok yakışmış:)

    YanıtlaSil

Görüşleriniz benim için çok önemli :)