8 Mart 2014 Cumartesi

Cam Balkonumun Oymalı Perdesi

Bu aralar blogumda paylaşımlar yapamıyorum. Torunuma bakmaktan onunla ilgilenmekten el işlerine biraz ara verdim. Ama dünya tatlısı Nehirim her şeye değer onunla güzel günler geçirmek çok keyifli. Benim lokumum aşkım minik kızım hayat kaynağım. Anneannesinin bir tanesi anneanne dedikçe dünyalar benim oluyor.  Nehirimden fırsat buldukça gene birşeyler yapmaya çalışıyorum. Balkonumu camla kapattırmıştım. Camlarına da stor yaptırmak istemedim. Bende  dak kumaşından oymalı kısa perde ve masasına ranır diktim. Uçlarına da ponpon bordurle süsledim. Yerlerine de çim halı kapladım. Tam bir kış balkonu oldu. Nehirimle balkonun keyfini çıkarıyoruz dedemizde bize eşlik ediyor. Tabi benim güzel kızım dururmu oda mutfak perdesine bu modelden istedi :) . Bir sonraki postumda kızıma diktiğim mutfak perdelerini paylaşacağım bakalım nasıl olmuş dersiniz :) Sevgiyle sağlıkla kalın :))









11 yorum:

  1. ellerine sağlık dilimlerin modası hiç geçmiyor ve çok şık ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Benimde balkonum cam.Bende birşeyler düşünüyorum ama cam açıldığı perde sorun çıkarıyor.Siz üst kısmı nasıl monte ettiniz.Cam açılınca perde nasıl çıkıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Havva güney.Monte işini çırt çırtla yaptım. bir tanesi perdeye diktim. diğerini de alüminyuma yapıştırdım. Ben yazın balkon camlarını açık kullanacağımdan perdeyi çıkarmayı düşünüyorum. Ama açılınca da sorun olmuyor sadece son camı kapatırken sopayla düzeltmek gerekiyor :).

      Sil
  3. Merhaba perde çok hoş olmuş elinize sağlık. Üste nasıl monte ettiğinizi bende merak ettirme. Buarada torununuz çok şeker maşallah Allah bağışlasın sanırım benim kızım kadar. Buarada resimlerden Bursa olduğunu anladım sonra tanıtım yazınıza bakıp teyit ettim. Ben de bursada oturuyorum. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Monte işlemini çırt çırtla yaptım. Birini perdeye diktim. Diğerini alüminyuma yapıştırdım. Evet Bursalıyım kızımda sınıf öğretmeni torunuma ben bakıyorum 19 aylık, çok teşekkür ediyorum sewda :)

      Sil
    2. ne güzel ben de ingilizce öğretmeniyim benim kızıma da kayınvalidem bakıyor sağolsun.bu ayın 16sında 23 aylık olacak:))

      Sil
    3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    4. çok memnun oldum tanışmamıza. Blogunuzu gezdim ellerinize emeğinize sağlık diktiğiniz dikişler çok güzel. kızınızda çok tatlı maşallah, diktiğiniz cicileri de çok güzel çok yakışmış. İyi günlerde giyinsin prenses :)

      Sil

      Sil
  4. Çok beğendim ellerinize sağlık. .bende yatak odası ile çocuk odası için perde dizayn edeceğim umarım sizinki gibi güzel olurlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Eminim çok daha güzel olur severek ve isteyerek yapıldığında. Kolay gelsin size :)

      Sil

Görüşleriniz benim için çok önemli :)