5 Ekim 2010 Salı

Polar Kumaştan Çiçeklerim

 Polar kumaştan çiçeklerim bakalım yapraklarınla birleştidiğinde ortaya neler çıkacak nerelerde kullanacağım çok merak ediyorum.Hacca gidip bir an önce gelip gene el işlerime devam edeceğim günlerimi dört gözle bekler oldum .O zamanda bu polar kumaş  çiçeklerim yerlerini bulmuş olcak :))




3 yorum:

  1. çok güzel yaptıklarınız .. ellerınıze saglık ...allah kabul etsin hacca gidıomussunuz. batman merkezden erzincana geldık bır yıl oldu. el işlerine bakarken blogunuzla tanıştım hepsi mükemmel bayıldım...bu da benım blogum bayagdır bieşey eklemedım ama ...http://aysegokce.blogcu.com/

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim. Bloğumla tanıştığınız için ayrıca teşekkür ederim. Her zaman beklerim. Bende sizin blogunuzu gezdim çok güzel. Bende batman sason ilçesindeyim bloguma yaptıklarımı ekliyemiyorum laptobumda kaldı. Kızımınkinle idare ediyorum. İnşallah en kısa zamanda el işlerime kavuşurum :))

    YanıtlaSil
  3. BENCEEEEE.....Bunlardan yatak örtüsü yapılmalı dikkat çekici renkte bir kumaşa ayak ucunun bir köşesinden çokca başlayıp başucuna doğru daha az dökülmüş gibi monte edilmeli bu güzel güller ayrıca 2 de yastık sırf bu güllerle doldurulmalı kenarlarına tülden fırfırlar şirin vede kullanışlı olur diye düşünüyorum elimizde booolca gül var anladığım kadarıyla minnoşum ;) yada güzel taçlar,tokalar....daha çok fikrim geldi ama sölemem oraya gelince beraber yaparız mirayet teyzecim çok özledim sizi ayşemide senide çok öpüyorum ;) sevgilerimleeeeeeeeeee miniş :))))

    YanıtlaSil

Görüşleriniz benim için çok önemli :)