3 Temmuz 2012 Salı

Sezen'ciğimin Klozet Takımları

Sezenciğim yeni ev aldı bende yenge olarak hemen banyolarına klozet takımları diktim. Yeni evinde güle güle iyi günlerde oturmak nasip olsun inşallah. Güzel ve mutlu günlerde kullansın canım..











































2 yorum:

  1. Merhaba, öncelikle blogunuz çok güzel. Dün komple blogunuzu gezdim. Çok beğendim. Diktiğiniz elbiseler, kızınıza diktiğiniz gelinlik. Hepsini çok beğendim. Ben dikişten pek anlamam ama dikiş makinası almak istiyordum ama hep onuda diksin, bunuda diksin diyordum. Sizin yaptıklarınızı görünce tamam dedim yani. Bütün istediklerimi yapabileceğim bir makinanız olmalı.
    Size birşey sormak istiyorum dikiş makinanız sanırım singer bana tam olarak singerin hangi modeli onu yazarsanız çok sevinirim. Yani eski makinalardan mı yoksa yeni makinalardanmı.
    Hayırlı Ramazanlar.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba canım. Blogumu gezdiğiniz için çok teşekkür ederim.bende sizin blogunuzdan çok faydalanıyorum. Tarifleriniz çok güzel.Dikiş makinem singer eski bir makine modeli 1301 diye geçiyor. Şimdi çok değişik modelleri var ama tam bilgim yok. İnşallah güzel bir makineniz olur ve dikiş dikmeye başlarsınız. Sizede hayırlı ramazanlar olsun. sevgiyle kalın :)

    YanıtlaSil

Görüşleriniz benim için çok önemli :)