15 Kasım 2011 Salı

Kardeşime Yaparımda Ablama Yapmazmıyım Hiç

Ablama da klozet takımı yaptım. Banyosu kahverengi ve krem rengi olduğundan turuncu renk ağırlığı kullandım. Herzamanki gibi polar kumaştan çiçeklerini ve yapraklarını yaparak sutaşı ve taşlarla süsledim...















Takımı ablama kızımla gönderdim. Kendi Banyosunda da fotoğraflarını çekip sizinle paylaşırım inşallah... İyi günlerde güle güle kullansın Ablacım :)

6 yorum:

  1. ablacım herzamanki gibi muhteşem işler çıkartmışsın seninle blog dünyasında buluşmak çok güzel izleyicim olmanıza çok sevindim sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  2. bu takımda çok güzel olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık polar çiçekleri çok beğendim.Ablanız güle güle kulllansın....

    YanıtlaSil
  4. Çok şık olmuş ellerine sağlık,sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Ya çok güzel olmuş. Sevgili Mirayet, bu takımı kaç günde bitirdin. Ben eskiden kasnakta beyaz işler, çin işleri yapardım. Amerikan iğnesi, paris puanı ile örtülere .çerçeveler yapardım. Gözlerim yüzünden yapamaz oldum. Üstelik çok da sıkılıyorum. Acaba cesaret edip başlasam mı diyorum senin yaptıklarını gördükçe. Öyle heveslendirdin ki beni. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. mavii, Noblesse, nisahobi, anneane yorumlarınız için çok teşekkür ederim. sevgiler..

    Gülsüm Hanımcım çok kolay yapabilirsiniz bence başlayın. Polar kumaştan yapıldığı için çok ince bir iş değil, çiçekleri önceden hazırlarsanız dikimini hemen yapabiliyorsunuz 1 gün bile sürmüyor. Şimdiden kolay gelsin :)

    YanıtlaSil

Görüşleriniz benim için çok önemli :)