23 Şubat 2010 Salı

Çok Sevgili Blog izliyecilerim sizlerden kısa bir süre ayrı kalacağım 23.02.2010 tarihinde Umre yolculuğuna gidiyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin. Bütün Dualarım sizinle. 17.03.2010 tarihinde Allah nasip ederse tekrar aranızda olup yaptığım işlerle birlikteyiz. Görüşmek üzere Hoşcakalın :))

3 yorum:

  1. Mirayet Hanımcığım ümreye gitmenize çok sevindim Allah kabul etsin tüm ibadetlerinizi ama ne yalan söyleyeyim marifetlerinizden ayrı kalacağım diye üzgünüm.. her gün heyecanla açtığım bu sayfadan kısa süreliğine de ayrı kalmak beni biraz üzdü.. olsun siz güzel yerlerdesiniz şu an..;) sabırsızlıkla bekliyorum sizi..

    YanıtlaSil
  2. anneemmm seni çok özledim.. ilk defa bu kadar ayrı kalacağız.. daha 4 gün geçti..özledimm. inşallah sağlıklı bir şekilde dönersiniz.. bir an önce kavuşuruz.. seniii koskocamannn seviyorumm canım annemm.. Allah tüm dualarınızı kabul etsiinnn

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim Çiğdem hanım. Allah sizede nasip etsin. Çok güzel herkezin gidip görmesi gereken yerler olduğunu düşünüyorum. artık birlikteyiz :))

    Canım kızım bende seni çok özledim. sayıkı gün geçti geldim artık hep seninleyim. kocaman öpüyorum :))

    YanıtlaSil

Görüşleriniz benim için çok önemli :)