Sevgili Nurgüle yapmış olduğum lohusa terliği ve hastane çıkışına kutu hazırladım. Güzel bebeğimizin cicilerini giymesi için anneciğine teslim edildi. Arel Devrimi hayırlısıyla bekliyoruz :)
28 Şubat 2015 Cumartesi
Dikmeden Duramıyorum
Her seferinde bu son aldığım keçe diyerek keçe çantalarımı dikiyorum. son son diye diye saplı sapsız ve küçük boy çanta olmak üzere 85 tane çanta dikmişim. Halende siparişlerim devam ediyor. Bu hafta günüm olması nedeniyle 4 tane sipariş çantamı dikemedim. İnşallah önümüzdeki günlerde dikmeye devam edeceğim. Diğer postlarımda dediğim gibi ben bu çanta işini çok sevdim :) Bu arada İsviçre ye giden bir tanıdığa çanta takımını yaptım ve paylaşıyorum. Renkler ve model kendisinin istediği şekilde yapıldı.
Etiketler:
keçe çanta,
keçe çanta modeli


24 Şubat 2015 Salı
Üstü Örgü Altı Kumaş Elbise
Canım torunuma Derya Baykal da gördüğüm bu elbise modelini yapmasam olmazdı değilmi :) Evde olan yünümle üst kısmını hemen ördüm. Altına da ona uygun kumaş aldım, uygun renkte divitin kumaş bulmakta biraz zorlandım. Tokamız da aynı renkte yapıldı. Sonuçta elbisemiz ve tokamız bitmiş oldu. Prensesim çok sevindi çok beğenerek giyindi. Arkasından da anneanne 3 5 tane daha elbise dikiceksin demi diyor :). Zaten elimde bir kumaş görse anneanne banamı dikiyorsun demeden duramıyor . İyi günlerde giysin benim pamuk kuzucuğum :)
Etiketler:
altı kumaş,
bebek elbise,
bebek elbise modeli,
Örgü,
saç tokası,
üstü örgü


18 Şubat 2015 Çarşamba
Hello Kitty Çanta
hello kitty keçe çantayı tabi ki benim çantalarımda yardımını esirgemeyen çantalarımı taşıyan, anneanne genemi çanta dikiyorsun diyen, mankenliğimi yapan prensesim Nehirime dikmeden olmazdı :)). Sabırsızlıkla çantasının dikilmesini bekledi. Görünce çok mutlu oldu pamuğum. Birde teyzelere yaptığından çantalardan da pembe istiyorum dedi smile ifade simgesi İyi günlerde kullansın canım Nehirimsmile ifade simgesi
Etiketler:
hello kitty çanta,
keçe çanta


16 Şubat 2015 Pazartesi
Son Siparişlerde Biter
Son siparişlerimi bitirerek rahatlamış hissediyorum. Bundan sonra sırada neler var bende merak ediyorum :)
Etiketler:
keçe çanta,
keçe çanta modelleri


Kaydol:
Kayıtlar (Atom)